24
Mayıs
2024
Cuma
SERİNHİSAR - DENİZLİ

Bıçakçılar merdiven altından kurtulacak

VALİ ERKMEN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Denizli Valisi Yavuz Erkmen Serinhisar ilçesi, Yatağan beldesi ve Kocapınar köylerinde incelemelerde bulundu.

Ziyarete Vali Yavuz Erkmen'in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve bazı daire müdürleri katıldı.

Vali Erkmen ve beraberindeki heyet, ilk olarak Kocapınar Köyünü ziyaret etti. Amaçlarının ziyaret edilen yerlerde vatandaşlarla sohbet edip onların sorunlarını dinlemek, bunları not alarak değerlendirmek ve sorunların çözümü konusunda gerekenin yapılması olduğunu belirten Vali Yavuz Erkmen, dere yatağı ıslahı, foseptik, su kanalı, yol ve trafo gibi sorunların çözülmesi için çalışacaklarını söyledi.

Köye yapılan hizmetlerden yararlanacak insanların olmasının önemli olduğunu kaydeden Vali Erkmen, ''Eğer biz insanlarımızı burada tutamazsak, burada onları bir iş güç sahibi yapamazsak o zaman bu yapılan hizmetlerin hepsi günün birinde boşa çıkar hale gelir. Burası çok güzel bir tarım bölgesi. O bakımdan hepimize düşen görev, birlik olup elbirliği içerisinde hiçbir boş arazi bırakmaksızın yöreye en uygun çeşit neyse bunları burada yetiştirmek. Elma, ceviz, kiraz gibi önemli gelir kaynakları var. Bunları çoğaltmamız, daha üst seviyede verim almamız gerekir" dedi. Vali Yavuz Erkmen restore ettirilerek Köy muhtarlığı ve Sağlık Evi haline getirilen eski okul binası ile Kocapınar İlköğretim Okulu’nu da ziyaret etti. Daha sonra Yatağan'a geçen Vali Erkmen ve beraberindekiler, vatandaşların sorunlarını dinledi. Vali Yavuz Erkmen, bıçakçılar için yapımına başlanıp atıl kalan sanayi sitesinin bir an önce tamamlanıp Yatağan'daki bıçakçıların merdiven altı üretimden kurtarılması ve daha sağlıklı üretim yapması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Son olarak Serinhisar Leblebiciler Sitesini ziyaret eden Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet, Serinhisar Leblebiciler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Turan'dan inşaatı devam etmekte olan site hakkında bilgiler aldılar.

VALİ ERKMEN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
VALİ ERKMEN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 18:00:02
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 19:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?