20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAVAS - DENİZLİ

Bozdağ rüyası gerçek olacak!

ZEYBEKCİ,

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, Tavas'ın Nikfer beldesinde Bozdağ'a kayak merkezinin mutlaka yapılacağını söyledi.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci, projelerini ve hedeflerini halkla paylaşmaya devam ediyor. Zeybekci, Nikfer beldesi halkı ile ikinci kez bir araya geldi. Belde halkına Nikfer Meydanı'nda seslenen Zeybekci, "Burası bizim ilham kaynağımız. Bozdağ projesini biz bir taahhüt olarak altına imzamızı attık. Ve hiçbir zaman suya yazı yazmadık. Verdiğimiz söz için gerekirse canımızı veririz. Bir diğer projemiz olan her ilçeye bir gölet içinde ilham kaynağımız bu yöre. Çünkü Bozdağ'ın o eşsiz güzelliğinin yanı sıra suları akıp giderken, barza ovası susuzluktan kırılıyor. Köyler de 10 km ötelerden içme suyunu getiriyor. İşte bu sorunu kökten çözecek olan gölet projemiz bizim ilk ele alacağımız icraatlardan olacak. Susuzluk problemi bir daha yaşanmayacak" diye konuştu.

Hayvancılığa ve tarıma desteklerin artarak devam edeceğini dile getiren Zeybekci, daha sonra merkez Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Zeybekci, "Denizli'nin 60 yıldan beri akan Bağırsak Deresi kapanacak deseydik kimse inanmazdı. İlk göreve geldiğimizde Dokuzkavaklar köprülü kavşağının bağlandığı cadde ile çamlık caddesindeki kalite aynı olacak dedik. Bize tuhaf tuhaf baktılar. Çünkü bizden öncekiler gelmişler fakirlik edebiyatı yapmış oyları almış daha sonra geriye dönüp bakmamışlar. Bu caddede ilk diktiğimiz menekşelerdi.Ertesi gün yarısı gitti. Bacım götürdü evine dikti Gece yeniden tamamladık. O gündür bu gündür bu çiçekler duruyor. Burada inanılmaz maceralarımız oldu. Dokuzkavaklar'da, Aktepe'de, Sevindik'te, Karşıyaka'da vatandaşımızın boynu büküktü o büküklük yüreğimizi sızlattı. Ve kabul etmedim asla da kabul etmeyeceğim. Biz gelip buralarda ak dedik. Onlar gelip sabaha kadar 'O aslında kara dedi' dediler. Allaha hamdolsun vatandaşım bunlara inanmadı. Bize inandı. Allah sizlerden razı olsun, Bize inandınız, güvendiniz, bize destek verdiniz. Biz burada başarısız olsaydık tüm Denizli'de başarısız olurduk" diye konuştu.

Nihat Zeybekci, Akvadi projesinin bir yıl içersinde tamamlanacağını da belirterek, "İnat ettik. Denizli çağ atladı. Artık değişti. Çok farklı bir hale geldi. Akvadi'de 4 tane 700 dönümlük park olacak. 2004 yılında benim Denizlimde mezarlıklar dahil parkları dahil sahip olduğu yeşil alan miktarı 250 dönüm idi. İşte onun üç katı olacak. Burası bittiği zaman benim genç kızım benim delikanlım göğsünü gere gere Aktepe'liyim, Karşıyaka'lıyım diyecek. Gün gelecek burası Denizli'nin en güzel mahalleleri olacak" ifadelerini kullandı. Zeybekci, "Bütün Ege Denizli'yi parmakla gösteriyor. Biz diyoruz ki hedef 2023'de dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmek. Bu can bu vücutta oldukça, nefes aldıkça hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

ZEYBEKCİ,
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:43:01
Güncelleme :30 Mayıs 2011 Pazartesi 19:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?