20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAVAS - DENİZLİ

Zeybekci moral depoladı

ZEYBEKCİ KIZILCABÖLÜK'TE MORAL DEPOLADI

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci eşinin memleketi olan Tavas ilçesinin Kızılcabölük beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci'nin Kızılcabölük'te düzenlediği mitinge vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, eski DYP milletvekili Mehmet Kemal Aykurt da destek verenler arasındaydı. Denizli Hazır Hedef 2023 Mitingi'nde konuşan Zeybekci 8,5 yılda yapılanları anlatarak başladığı konuşmasında, hastanelerdeki değişimleri anlattı. "Bir zamanlar, bebekler, anneler, cenazelerin rehin kaldığı hastanelerde şimdi tek bir ücret ödemiyor. O da tedavisi olduktan sonra güler yüzle hastane personeline Allah sizden razı olsun diyor o kadar" diyen Zeybekci, "Sosyal devletçilik adına çağ atladık. Yüzbinlerce özürlü vatandaşımız saklanırdı. Gazetelerde okurduk, televizyonlarda seyrederdik hayvan damlarına zincirlenmiş engelli vatandaşlarımızı. Şimdi o özürlü vatandaşım baş tacı oldu. Evinde özürlü olan ailelere bir asgari ücret kadar maaş veriliyor. Evde tedavi ve bakım servisi ile birlikte vatandaşımın ayağına doktor gidiyor. Benim vatandaşım artık namerde muhtaç değil, aciz değil. Çünkü başı dik umudu var" dedi.

Nihat Zeybekci, 2004 yılında başladıkları hizmet yarışını şimdi daha da ileriye götürmek için yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi:

"Güzellik için, demokrasi için yola çıktık. 12 Haziran seçimlerinde benim milletim kendine hizmet edeni ve edecek olanı çok iyi bilir. Bu nedenle kendisini yönetmeye talip olanlara değil hizmetkar olacak ekibi seçecektir. 7 yılda gece gündüz çalıştık. Denizli'nin bu süreçte nasıl değiştiğini şehirde yaşayanlardan çok daha fazla sizler gözlemlediniz ve fark ettiniz. İlk köprülü kavşak yapıldığında herkes merakla bakar ve seyrederdi. Şimdi sayı giderek arttıkça kimsenin dikkatini bile çekmiyor. Denizli'den planlanan kavşak sayısı 17 olacak. Bu ülke ulaştırmada çağ atladı. Denizli'de karayolları 20 yıl süründü. O şehrin içinde geçen yollarda yılda 19 kişi hayatını kaybediyordu. Sevdiklerimizi kaybediyorduk. Analara soruyorum evladınızın tırnağını kaç tane köprülü kavşağa değişirsiniz. Şimdi can kaybımız sıfıra indi. 7 ayda Denizli-Aydın duble yolu hizmete girdi. 3,5 ayda şehir içi yolları düzenledik."

2010-2011 eğitim döneminde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Denizli'deki okullara 11 bin bilgisayar dağıtıldığını, hayvancılık ve tarım da en küçük desteğin 14 misli arttığını, 2002 yılında 83 milyon lira destek verilirken, 2010 yılında bunun 1 milyar 250 milyon liraya yükseldiğini belirten Zeybekci, "İzmir-Denizli arasındaki demiryolu 160 yıl önce yapıldı. Kırım'dan sökülmüş ve İzmir Denizli arasına döşemişler. Bu raylar ilk defa değiştirildi ve İzmir-Denizli arasında düzenleme yapıldı. Önceki gün ilk defa tren İzmir'den Goncalı'ya kadar 125 kilometre süratle sefer yaptı. 2 saat 15 dakikada Denizli'den Basmane'ye varabileceğiz artık" diye konuştu.

ZEYBEKCİ KIZILCABÖLÜK'TE MORAL DEPOLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2011 Cumartesi 11:06:03
Güncelleme :5 Haziran 2011 Pazar 17:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?