6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALÇOVA - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Balçova Termal Otel

BALÇOVA OTEL:

Balçova Termal Oteli ve bünyesindeki Kaplıca ve Kür Merkezi; yetişmiş uzman ekibi, hijyeni, mimari yapısı, doğayla içiçe olan yerleşimi ve tedavi kapasitesi bakımından uluslararası standartları sağlayan Türkiye’nin en büyük Termal Otel ve Tedavi Merkezi olup aşağıda belirtilen özellikler ile sosyal aktivite, spor ve tedavi ünitelerine sahiptir. 
KONAKLAMA:
204 adet 408 yatak kapasiteli normal odalarımız bulunmaktadır. 4 adet konforlu, lüx suit odalarımız. 24 adet bedensel engelliler için özel dizayn edilmiş odalarımız mevcuttur.
Tüm Odalarda :
Termal Banyo
Saç kurutma Makinesi
Split Klima
Telefon
Televizyon Radyo
Minibar
Safe Kasa
SOS
Yangın alarm sistemi
Kalorifer
Standart olarak bulunmaktadır. 
AKTİVİTELER:
Aquacity:
İzmir’in ilk ve tek su parkı Aquacity Balçova Termal, 40 bin metrekare alanda yer alan farklı türlerdeki 22 su kaydırağı ve biri yarı olimpik olan 3 yüzme havuzuyla, yerli ve yabancı misafirlerine farklı bir tatil ve eğlence konsepti sunuyor.

Crea Club Tennis:
Crea Club Tenis'de, doğa ile iç içe bol oksijeni içinize çekerek tenis sporunu sağlıklı bir ortamda yapmanın hazzını yaşarsınız. Avantajlı üyelik olanaklarımıza kavuşarak ünlü hocalarımızdan dersler alabilirsiniz

Ayrıca BALÇOVA TERMAL OTEL Tesisleri içerisinde Kaplıca ve Kür merkezinin dışında Alışveriş Merkezi, Güzellik salonu, Sauna, Çocuk oyun parkı, Mini Golf Sahası da yer almaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Vali Hüseyin Öğütcen Cad. No:2 Balçova /İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :35330
Telefon :+90 (232) 259 01 02
Faks :+90 (232) 259 08 29
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.