17
Mayıs
2024
Cuma
BALÇOVA - BALÇOVA - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Genel Bilgiler

İzmir Ekonomi Üniversitesi bünyesinde kurulan Sosyal Bilimler Enstitüsü, lisans eğitimini tamamlamış, hızlı değişim ve yoğun rekabet ortamında farklılık yaratmayı hedefleyen kişiler için lisans üstü düzeyinde eğitim, araştırma ve bireysel gelişim fırsatları sunmaktadır.Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı Yüksek Lisans Programlarında Tezli ve Tezsiz olmak üzere iki farklı seçenek sunulmaktadır.

Enstitü bünyesindeki programlar İşletme Yönetimi (MBA), Avrupa Çalışmaları, Finans Ekonomisi, Lojistik Yönetimi ile Yönetim ve Yönetici Geliştirme dallarındadır. Enstitü, 2004-2005 akademik yılında başlamak üzere İşletme dalında Doktora programını da açmış bulunmaktadır.Yüksek lisans programının önemli bir özelliği, ülkemizdeki belli başlı üniversiteler ile yabancı üniversitelerin ilgili bölümlerinde uygulanmakta olan programlara uyumlu bir yapıda olmasıdır. Bu şekilde programa daha sonraki doktora çalışmaları için uluslararası bir geçerlilik kazandırılmaya çalışılmıştır.Ayrıca, yerli ve yabancı üniversiteler arası öğrenci ve öğretim üyesi değişimleri ve ortak programlar yürütme olanakları için bir altyapı hazırlanmış olmaktadır. Derslerde öğrencilerin kullandıkları ders kitapları ve ders materyali dünyada en çok kullanılan en son yayınlar olmaktadır. Bu şekilde öğrencilerimiz, yurtdışı Üniversitelerindeki öğrenciler gibi en son yayınları, ders kitaplarını ve gelişmeleri izleme olanağı elde edebilmektedirler.

Sosyal Bilimler Enstitüsü akademik kadroları deneyimli ve bilimsel açıdan yüksek düzeydeki öğretim üyelerinden oluşmaktadır.Ayrıca derslerin yürütülmesi sırasında, uzmanlık gerektiren konular için profesyonel yönetici olarak görev yapan üst düzey kamu ve özel kesim çalışanları davet edilerek, öğrencilerin uygulama konusunda pratik bilgiler edinmeleri sağlanacaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Sakarya Caddesi No:156
Adres2 :Balçova / İzmir
Posta Kodu :35330
Telefon : (232) 488 84 42
Faks :(232) 275 26 26
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.