17
Mayıs
2024
Cuma
BAYINDIR - İZMİR

Rehine evinde yüzler gülüyor

İşadamı Ali Haydar Veziroğlu’na ait Vinsa Şirketi ile Irak’a giden 10 Türk’ten yaklaşık 40 gündür haber alınamıyordu. Ebubekir El Sıddık Tugayları adlı örgüt tarafından kaçırıldığı iddia edilen Türklerin serbest bırakıldığı haberinin El Cezire Televizyonu’nda yayınlanmasının ardından, Türkiye’deki aileler de bunu Türk televizyonlarından öğrendi.

 İki çocuk babası Türk işçisi Hıdır Gülser’in Bayındır’da oturan eşi Güllü Gülser de durumu, yakınlarının kendisini aramasıyla birlikte televizyonlardan öğrendi. Evinde televizyon başından ayrılmayan Güllü Gülser, yaklaşık 40 günden buyana, büyük sıkıntılar çekmelerine rağmen eşinin sağlık haberlerini hep beklediğini belirterek, "Kaçırıldığını öğrendiğimizden bu yana evimden ve televizyonun başından hiç ayrılmıyoruz. Hep ümidimiz vardı. Serbest bırakıldıklarını öğrendik. Ancak halen kendisinden bir haber alamadık. Bizi arayıp tebrik edenler oluyor. Bu bakımdan mutluyum. Ancak kocama kavuşmayı çocuklarımla birlikte çok istiyorum. Onlar da sevincimi fark etti. Babalarının yakında geleceğini onlara söyledim" diye konuştu.

Yakınları ile birlikte televizyondan gözünü ayırmayan Güllü Gülser, eşinin arkadaşları ile birlikte Türk Büyükelçiliği’ne geleceği saatleri ve kendisine telefon etmesini bekliyor

iha-bayındır
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 10:41:33
Güncelleme :5 Kasım 2005 Cumartesi 17:23:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?