2
Mayıs
2024
Perşembe
BERGAMA - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Anıl Butik Hotel

Ege’nin incisi Bergama’da şehir merkezinde butik hotel olarak hizmet veren Anıl Otel, farklı kültürlerin tarihe damgasını vurmuş tarihi eserlere yürüyüş mesafesi uzaklığındadır.

Otelimiz her biri özenle tasarlanmış ,ferah, konforlu 12 odası ile müşterilerine hizmet vermektedir. Odalarımızda, telefon, saç kurutma makineleri, wireless internet bağlantısı, uydu yayınlı televizyon, split klima, merkezi ısıtma, 24 saat sıcak duş imkanıyla rahatınız için her şeyin düşünüldüğü odalarımız aynı zamanda Akropol ve Panoromik Şehir Manzaralıdır.

Otelimiz, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 120 km, Çanakkale’ye 245 km, Bursa’ya 240 km, İstanbul’a 550 km uzaklıkta olup, Bergama’nın ören yerleri olan Akropol’e 4 km, Asklepion’a 1 km, Bazilika’ya 1 km, Allianoi’ye 15 km ve Bergama Müzesi’ne 30 m yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ertuğrul Mah. Hatuniye Cad. No:4 (Müze Karşısı) Bergama / İzmir
Adres2 :
Posta Kodu :35700
Telefon :+90 232 632 63 52
Faks :+90 232 632 63 53
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.