23
Mayıs
2024
Perşembe
BERGAMA - İZMİR

Babanın feryadı

Bergama'da bir baba, ilköğretim okulu 4. sınıfta okuyan oğlunu kapkaç çetesinin kaçırdığını iddia ederek polise başvurdu. Zeytindağ Köyü’nde oturan ve Zeytindağ İlköğretim Okulu 4. sınıfına giden Şükrü Öz (13), 2 hafta önce esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu.

Okul çıkışı eve gitmeyen Öz’ü günlerce arayan baba Mustafa Öz, polise giderek kapkaççılık yaptığı iddia edilen bir kişi tarafından oğlunun zorla kaçırıldığını söyledi.

Oğlunu tüm aramalara rağmen bulamayan baba Mustafa Öz, "Oğlum esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Günlerce aradık ama bulamadık. Biz kapkaççılık çetesi lideri olan bir kişiden şüphelendik. Yaptığımız araştırmada oğlumuzu kapkaççılık ve hırsızlık yaptırmak için kaçırdığını ortaya çıkardık. Biz polise, çocuğumuzu kaçıran şahsın ismini verdik. Artık devletten çocuğumuzu kapkaççıların elinden kurtarmasını istiyoruz. Görenler ve yerini bilenler polisi arayarak bildirsin" diyerek oğlunun bulunmasını istedi.

Oğlunun kaçırıldığını iddia eden baba Mustafa Öz, oğlunun fotoğraflarını ilçede bulunan seyyar satıcı, boyacı, dilenci ve esnafa göstererek bulmaya çalışıyor. Zaman zaman oğlunun görüldüğü yerlere giden baba, her defasında eli boş dönünce hayal kırıklığı yaşıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 16:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?