23
Mayıs
2024
Perşembe
BERGAMA - İZMİR

Başkandan belediyespora tam destek

Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, Bergama Belediyespor’a her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Ürper, bu sezon gösterdiği üstün performansla Playoflara katılmaya hak kazanan Bergama Belediyespor’un yönetici, teknik personeli ve futbolcularını makamında kabul etti.

Ziyaret esnasında kulüp yöneticilerini, teknik personeli ve futbolcuları tek tek bu başarılarından dolayı kutlayan Başkan Ürper, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sporun sosyal yaşamdaki önemine inanan bir anlayışla Bergama Belediyespor Kulübü’ne destek vermeye başladık. Bu desteğimiz yanında, Bergama Belediyespor’un canla başla çalışan yönetimi, teknik personeli ve futbolcuları ile ilk yılda Playoflara katılma şansı elde edildi. İnanıyorum ki, Bergama Belediyespor çok yakın bir zamanda yeşil sahalarda hak ettiği noktaya gelecektir” dedi.

Bergama Belediyespor’un sorunlarının da bulunduğunu ve bu sorunları bildiklerini söyleyen Başkan Ürper, “Bu sorunları, kulübün yönetimi ile birlikte el ele vererek en kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum. Bergama Belediyespor’u başarısından dolayı kutluyorum” diye konuştu.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 17:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?