19
Mayıs
2024
Pazar
BERGAMA - İZMİR

Belediye çalışanına maaş promosyonu

BERGAMA'DA 4 YILLIK MAAŞ PROMOSYONU İMZALANDI

Bergama Belediyesi ile Halk Bankası Bergama Şubesi arasında 4 yıllık maaş promosyon sözleşmesi imzalandı. Bergama Belediyesi çalışanları imzalanan bu sözleşme ile ilk defa maaş promosyonundan yararlanacaklar. Düzenlenen törende Bergama Belediyesi adına Başkan Mehmet Gönenç, Halk Bankası adına Şube Müdürü Nusret Reha Ulusoy sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Başkan Gönenç, “Personelimiz alacağı promosyon parasını güle güle harcasın” dedi.

4 yıl süre ile Bergama Belediyesi ve yüzde 99'u Bergama Belediyesi'ne ait olan şirketlerinde çalışan personel için Halk Bankası toplamda yaklaşık 190 bin TL promosyon ödemeyi kabul etti. Çalışan personelin her biri kişi başı yaklaşık 500 TL promosyon alacak. Bu para Halk Bankası'ndan ilk maaş alımı ile birlikte personelin hesabına bir defa da maaşlarla birlikte yatırılacak.

PERSONEL İLK DEFA MAAŞ PROMOSYONU ALACAK

Belediyede düzenlenen maaş promosyon imza sözleşmesine Bergama Belediyesi adına Mehmet Gönenç, Halk Bankası adına Şube Müdürü Nusret Reha Ulusoy katıldı. İmza töreninde maaş promosyon ihalesi için belediye çalışanlarından oluşturulan komisyon da hazır bulundu. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Sözleşmeyi imzalıyoruz. Promosyondan belediye ve şirketlerimiz bünyesinde çalışan personelimiz faydalanacak. Halk Bankası'na yatacak ilk maaşlar ile birlikte promosyon parası da yatacak. Personelimiz bu parayı güle güle harcasın” dedi.

Belediye personelinin ilk defa maaş promosyonundan yararlanacağını ifade eden Başkan Gönenç, “Promosyon için gerekli olan ihale süreci tamamen belediye memurları ve işçileri tarafından oluşturulan komisyon tarafından yürütüldü. Biz yönetim olarak bu sürece hiçbir şekilde müdahil olmadık. Promosyon için ödenecek olan miktardan belediye pay almayacak. Bu para tamamen çalışanlarımıza ödenecek. Ekonomik krizin yaşandığı, aile bütçelerinin zor denkleştirildiği bu günlerde personelimiz kendi maaşından kaynaklanan bu promosyonu gönlünce harcasın” dedi.

Törende konuşan Halk Bankası Şube Müdürü Nusret Reha Ulusoy, “Belediye ile çalışacağımızdan dolayı çok mutluyuz” dedi. Belediye personelinin bankanın her türlü hizmetlerinden yararlanabilmesi için gerekli kolaylıkları sözleşme kapsamında yerine getireceklerini ifade eden Şube Müdürü Ulusoy, “Biz yerel yönetimlere önem veren bir bankayız. Bergama'da Bergama Belediyesi ile de uzun süreli bir çalışma yapmak üzere imza atmaktan son derece mutlu olduk. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BERGAMA'DA 4 YILLIK MAAŞ PROMOSYONU İMZALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 10:37:04
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 11:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?