19
Mayıs
2024
Pazar
BERGAMA - İZMİR

Bergama'da sinema günleri başlıyor

Bergama Belediyesi organizasyonu ile 7 Ağustos 2008 Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz sinema gösterimi yapılacak. 

Son günlerin en popüler filmi olan "120" adlı film saat 21.00'de Bergamalı sevenleri ile buluşacak. Bergama'da sinema olmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Raşit Ürper, "Düzenlediğimiz sinema günleri kapsamında bu eksikliği bir nebze de olsa gidermeyi hedefledik" dedi. 

Cumhuriyet Meydanı'na gelecek olan sinema TIR üzerine kurulu olan perdeden gösterim yapılacak. İlk gösterim son günlerin en popüler filmi olan "120" olacak. 07 Ağustos 2008 Perşembe Saat 21.00'de başlayacak olan "120" adlı filmde oyuncular Özge Özberk, Burak Sergen, Cansel Elçin, Emin Olcay, Orçun Öztamur ve Demir Karahan sevenleri ile buluşacak. Bergama'da sinema olmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Raşit Ürper, "Bizim alt yapı hizmetleri ile vatandaşımızı rahat bir ortamda yaşatmak asli görevimizdir. Bunun yanı sıra eğitsel, sosyal ve kültürel hizmetlere de büyük önem veriyoruz. İlçemizde sinema olmaması da büyük bir eksiklik. Sinema günümüzde televizyon ve kitle iletişim cihazlarında ki gelişim nedeniyle ilgisini yitirmiş gibi gözükse de ilçemiz de mutlaka bir sinema olması en büyük arzumdur. Bu amaçla Çamlı park karşısında olan ve mülkiyeti belediyemize ait olan binanın 2. katında küçük bir cep sineması ve tiyatro salonu yapmayı hedefliyoruz. Bu sinema ve tiyatro salonumuz hizmete girene kadarda sinema günleri ile ilçemiz sosyal yaşamına bir hareket kazandırmayı hedefledik. Bu amaçla düzenlediğimiz sinema günlerinde ilk gösterimi "120" adlı oyunla 07 Ağustos 2008 Perşembe saat 21.00'de olacak. Ücretsiz olarak Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan gösterime herkesi davet ediyorum" dedi. 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 15:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?