24
Mayıs
2024
Cuma
BERGAMA - İZMİR

Bergama'nın gururu oldular

Bergama Belediyespor Kulübü bünyesinde oluşturulan ve Türkiye’nin de yeni yeni tanımaya başladığı bir spor dalı olan Oryantrig’de Türkiye 3.’lüğü kazanan Oryantrig Takımı, ilçenin gururu oldu.

Türkiye Şampiyonası Oryantrig 1. Kademe Müsabakalarında Bergama Belediyespor Oryantrig Bayan Takımı, yeni bir takım ve yıldızlar seviyesinde olmasına rağmen Eskişehir’de düzenlenen gençler kategorisindeki müsabakalara katılarak daha ilk yılında Türkiye 3.’sü olma başarısını gösterdi.

Bu başarı ile Bergama Belediyespor’u yalnızca futbol değil sporun diğer dallarında da eğitim veren bir okul haline getirmenin çok doğru bir karar olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, "Bu başarının elde edilmesinde üstün gayretler gösteren sporcularımızı, Belediyespor yönetimini ve antrenörleri ve katkı koyanları tek tek kutluyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. ’Haydi gençler spora’ sloganıyla göreve geldiğimizde başlattığımız kampanyanın meyvelerini bu kadar kısa sürede almamız büyük bir başarı. Toplumun her kesiminin spor yapabilmesini sağlamak için ilçemizde çeşitli spor etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu düşüncelerimizi gerçekleştirebilmek için de öncelikle tesisleşip, altyapı çalışmalarını tamamlamamız lazım. Şu an kulübümüzün yönetimi bu amaç için canla başla çalışıyor. Tüm Bergamalılar’ın da her yaşta sporla yaşamasını istiyor, spor kulübümüzün bir parçası olmasını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 13:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?