23
Mayıs
2024
Perşembe
BERGAMA - İZMİR

İzmir Bergama'da ilköğretim müfettişi görev başında can verdi

İzmir’in Bergama İlçesi’nde ilköğretim müfettişi Hamza Faki Yiğiter, görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bölge müfettişlerinden Hamza Faki Yigiter (51), dün Bergama 100.Yıl İlköğretim Okulu’nda yaptığı denetleme çalışması sırasında okul müdürünün odasında kalp krizi geçirdi. Yiğiter’e ilk müdahaleyi okulun beden eğitimi öğretmeni Hüseyin Yılmaz yaptı. Müdahaleye cevap alınamayınca Yiğiter, Müdür Yardımcısı Zafer Yılmaz’ın aracı ile Bergama Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yiğiter, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazesi ailesi tarafından bu sabah morgdan alınan Yiğiter, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

İZMİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 12:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayfer GÖKÇEN IP: 195.174.205.xxx Tarih : 18.12.2003 01:45:56
Hamza Bey, Dün ölüm haberini alınca kulaklarıma inanamadım.Hemen evine eşinin yanına koştuk.Tüm sevdiklerin ordaydı.Ama bu habere kimse inanamıyordu.Çünkü o kadar hayat dolu ve yaşama bağlıydın ki.Ölümünü düşünebileceğim en son insanlardan biriydin.Hâlâ şaka yaptığına inanıyorum. Sık sık sevdiklerini bir araya getirir yemekler düzenlerdin.Gittiğimiz her yemekte her eğlence yerinde mutlaka mikrofona davet edilirdin o duygu ve sevgi yüklü şiirlerini okumak için.Beraber olduğumuz zamanlarda en sık okuduğun şiirde "Rıza" şiiriydi.Bir gün bu şiirin kahramanı Rıza'nın arkadaşına yaşattığı acıyı seninde bizlere yaşatacağın hiç aklıma gelmezdi. Yakışmadı sana böyle habersizce ve yaşamının en güzel çağında sevdiklerini bırakıp gitmek.Her yılbaşı geldiğinde senden haber beklerdik nereye gideceğiz diye.Söyle Hamza Bey bu yılbaşı bizleri kim toplayacak kim eğlendirecek,o güzel şiirleri kimden dinleyeceğiz. Yerini kimse dolduramıyacak.Seni hep yaşayacağız ve yaşatacağız.Nur içinde yat. Ayfer GÖKÇEN Öğretmen ve Aile Dostu