18
Mayıs
2024
Cumartesi
BERGAMA - İZMİR

Kadın muhtar adayı iddialı geliyor

İzmir'in Bergama ilçesi Maltepe Mahallesi Muhtar adayı Zahide Ayvaz, seçimde iddialı olduğunu belirterek, "Araba garajı, tavuk kümesi, hayvan damı dışında çalmadığım kapı kalmadı" dedi.

Maltepe Mahallesi Muhtar adayı Zahide Ayvaz, mahallesinde gördüğü eksiklikler nedeniyle muhtar adayı olduğunu belirterek, göreve seçildiği takdirde mahallesinde alışılmadık projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Mahallesinde oturan vatandaşların hepsinin evlerini ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediğini ve destek istediğini belirten 56 yaşındaki Ayvaz, şöyle konuştu: "Mahallemde araba garajı, tavuk kümesi ve hayvan damı dışında çalmadığım kapı kalmadı. Muhtar seçildiğim takdirde zengin fakir ayrımı yapmayacağım. Mahalle sakinleriyle el ele vererek görüş ayrımı yapmadan sıkıntıları çözmek için çalışacağım."

Muhtarlığın resmi belgelere mühür basmaktan ibaret olmadığına dikkat çeken Ayvaz, göreve seçildiği takdirde Cumartesi günlerini halk günü ilan ederek mahalleliyle bir araya geleceğini söyledi. Mahalle sakinlerinin kullanımına açacağı özel bir telefon hattı aldığını da ifade eden Ayvaz, mahalle sakinlerinin kendisine istedikleri her saatte ulaşabileceklerini belirtti.

MAHALLENİN ÖZEL AMBULANSI OLACAK
Mahallelerde her işin muhtarlıklarda bittiğini ve muhtarların vatandaşla resmi kurumlar arasında köprü olduğunu anlatan Ayvaz, şunları söyledi: "Mahallemizde dengesiz yardımlar yapılıyor. Bu yardımların gerçekten ihtiyacı olan kişilere ulaşmasını sağlayacağım. Ayrıca, mahalle sakinlerinin hizmetinde olacak bir ambulansı mahallede hazır bekleteceğim. Atıl durumda olan tarihi mekanları değerlendirerek turizme açmak için çalışacağım."

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 12:08:02
Güncelleme :12 Mart 2009 Perşembe 12:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?