18
Mayıs
2024
Cumartesi
BERGAMA - İZMİR

Koyun otlatırken kaçırıldı

16 YAŞINDAKİ ÖZLEM KURBAN BAYRAMINDAN BU YANA KAYIP

İzmir'in Bergama ilçesi Sınırada köyünde geçen Kurban Bayramı'nın ikinci günü kardeşleriyle birlikte koyun otlatırken kaçırılan 16 yaşındaki Özlem Karaca'dan haber alınamıyor.

Kurban Bayramı'nın ikinci günü engelli kardeşi Cemal ve Ramazan'la birlikte koyunları çitten çıkarmak isteyen Özlem Karaca, kardeşlerinden uzaklaştığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kaçırıldı. Kızının bir an önce bulunması için çalmadık kapı bırakmayan baba Mustafa Karaca (53), kızı Özlem Karaca'nın kaybolmasından sonra jandarmaya haber verdiğini fakat o günden beri aramalardan bir sonuç elde edilemediğini söyledi. Kızı Özlem Karaca'nın kaçırılış öyküsünü anlatan baba Mustafa Karaca; şöyle

konuştu: "Köyümüze yakın bir köy olan Topallar köyünden 27 yaşlarında olan Y.G. adında bir gencin kızımı zorla kaçırdığından şüpheleniyorum. Çünkü, kızımın kaybolup veya zorla kaçırılmasından sonra sözünü ettiğim Topallar köyünde ikamet eden Y.G.'nin annesiyle birlikte bir kadın ve dayısı evime gelerek benden şikayetçi olmamam konusunda imza istediler. Bende hayır ortaya çıksınlar davacı olmayacağım konusunda imzayı karakolda atacağım dedim. Kızımın Y.G.'yi isteyip istemediğini bilmediğim için kendisine sorayım dedim."

Mustafa Karaca, kızını kaçıranların belli olduğunu ve yakalanmasını istediğini söyledi.

16 YAŞINDAKİ ÖZLEM KURBAN BAYRAMINDAN BU YANA KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 10:24:00
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 11:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?