20
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYDAĞ - İZMİR

Baraj manzaralı kahvaltı keyfi

BEYDAĞ BARAJI MANZARALI KAHVALTILAR BAŞLADI

Beydağ Belediyesi'ne tahsis edilen Beydağ Barajı Sosyal Tesisleri'nde pazar sabahları kahvaltı verilmeye başlandı.

Baraja nazır sosyal tesislerinin önündeki çınar ağaçlarının altında pazar kahvaltısı yapan ailelerin sayısı her geçen hafta artarken, tesislerin işletmeciliğini yapan Beydağ Belediyesi, tesislere ait yolun asfaltı için kolları sıvadı.

Güzel manzarası ve serinliğiyle baraj gölünü kuşbakışı seyretme olanağı sunan tesislerin yolunun yanı sıra çevre düzenlemesi için de çalışmalar devam ediyor. Ailelerin pazar kahvaltıları için büyük ilgi gösterdiği tesislere çocuklar için oyun parkı da kurulacak.

İZKA'YA PROJE SUNDULAR

Beydağ'ın önemli bir cazibe merkezi kazanacağını belirten Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, “Baraj gölü tesislerimiz şu an kahvaltı hizmeti veriyor. Bu tesisle ilgili İZKA'ya proje sunduk. Bu proje için destek alırsak tesisleri daha kapsamlı bir komplekse dönüştürerek restoran ve yaşam alanı haline getireceğiz. Şu an tesislere çıkan yolun asfalt kaplaması için ihaleye çıkıyoruz” diye konuştu.

Beydağ barajı manzaralı seyir teraslarının ardından sosyal tesisleri de Beydağ'a yakışır şekilde düzenlediklerini belirten Şentürk, “Küçük Menderes havzasındaki hemşerilerimizi bu manzaradan ve kaliteli hizmetimizden yararlanmak üzere Beydağ'a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BEYDAĞ BARAJI MANZARALI KAHVALTILAR BAŞLADI
BEYDAĞ BARAJI MANZARALI KAHVALTILAR BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 09:50:01
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 09:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?