25
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYDAĞ - İZMİR

Cadde düzenlemeleri hız kesmiyor

BEYDAĞ’DA CADDE DÜZENLEMELERİ HIZ KESMİYOR

Beydağ Belediyesi, yıllardan beri bakımsız kalan cadde ve sokakları kilit taş ile kaplamaya devam ediyor. İlçeyi çevreleyen ve çevre yolunun bağlantısı olan caddelerde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri şimdi de ilçenin kuzeyini saran İnönü Caddesi’ni kilit taşı ile kaplayacak. İlçenin batısından doğusuna dek uzanan 800 metre uzunluğundaki caddenin genişliği 12 metreye çıkarılırken, çalışmalar kapsamında bir de köprü genişletmesi yapılacak.

Beydağ’ın gelişen ve her geçen gün büyüyen bir ilçe olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vasfi Şentürk; “Cadde ve sokakların da bu gelişime cevap verebilmeleri için çalışmalarımız hız kesmiyor. Bir caddemizde çalışmayı tamamlayıp kısıtlı imkanlarımıza rağmen hemen bir diğerinde çalışma başlatıyoruz. Beydağ’daki tüm cadde ve sokakları büyük ölçüde düzenliyoruz. Çevre yolu olarak da adlandırabileceğimiz İnönü Caddesi’nin de düzenlemesine başladık” dedi.

Caddenin 9bin 600 metrekare kilit taş ile kaplanacağını belirten Şentürk şunları söyledi: “Atatürk YİBO’nun hemen kuzeyindeki bu cadde ilçemizin batısında bulunan Etibank’tan ilçemizin girişine kadar uzanıyor. İlçemizi kuzeyinden saran ve trafiği rahatlatacak olan caddemizde çalışmalar tamamlandığında genişlik 12 metre olacak. Trafik akışının emniyetli şekilde sağlanacağı İnönü Caddesi’nde bir de köprü genişletmesi yapacağız. Beydağ için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

BEYDAĞ’DA CADDE DÜZENLEMELERİ HIZ KESMİYOR
BEYDAĞ’DA CADDE DÜZENLEMELERİ HIZ KESMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 14:30:05
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 17:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?