17
Haziran
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

112 kilo esrar ele geçirildi

İzmir'de, saman balyalarının içinde 112 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili dört kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışma sonucunda, bir suç organizasyonunun Diyarbakır'dan İzmir'e uyuşturucu madde sevkiyatı hazırlığı yaptığını belirleyerek bu şahısları takibe aldı.

Tespit edilen kamyon güzergah üzerinde kontrollü şekilde takip edilerek İzmir'e intikal ettirildi. Diyarbakır'dan gelen M.M. ve M.K. adlı kişilerin içinde bulunduğu uyuşturucu taşıyan kamyon Bornova girişinde durduruldu. Kamyondaki saman balyalarının içinde 112 kilo 200 gram esrar bulundu. M.M. ve M.K. gözaltına alındı.

Operasyonda, esrarı İzmir'de pazarlamak izin Diyarbakır'dan uçakla İzmir'e gelen V.K. da Adnan Menderes Havalimanı'nda gözaltına alındı. V.K.'ya esrar maddesinin satışında yardımcı olacağı öğrenilen Ş.E. ise Eşrefpaşa semtinde yakalandı.

Emniyet müdürlüğüne getirilen zanlılardan M.K. fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan diğer zanlılar adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 12:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?