18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

İzmir'in Bornova ilçesinde, karşı şeritlerden gelen iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, iki otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Altındağ'dan Çamdibi istikametine giden ve alkollü olduğu iddia edilen sürücü Fatih K. yönetimindeki 35 ZN 722 plakalı otomobille karşı şeritten gelen Haldun T. yönetimindeki 35 AT 9462 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Fatih K. yönetimindeki otomobil hurdaya dönerken Fatih K. araç içerisinde sıkıştı. Diğer otomobilde bulunan sürücü Haldun T. ile Bilal Ercire (58) ve Hatice Ercire (30) hafif yaralandı. Hatice Ercire'nin çocukları 8 yaşındaki Bilal Mert Ercire ve 1 yaşındaki Ahmet Efe Ercire de kazayı burunları bile kanamadan atlattı.

Kaza nedeniyle yol araç trafiğine bir süre kapanırken kazayı görenler durumu sağlık, AKS 110 ve polise bildirdi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirirken, AKS 110 ekipleri otomobilinde sıkışan sürücü Fatih K.'yı sıkıştığı yerden kurtardı. Fatih K. ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne diğer sürücü Haldun T. ile Bilal ve Hatice Ercire de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobilinden çok sayıda bira şişesi çıkan sürücü Fatih K.'nın alkollü olup olmadığı yapılacak kan testinden sonra kesinlik kazanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 12:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?