19
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Aydoğan-Sındır el ele

Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Kamil Okyay Sındır'a destek verdi.

Naldöken Nevruz kutlamalarında vatandaşla biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan ile CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Kamil Okyay Sındır dayanışma örneği sergiledi.

Partisi tarafından aday gösterilmediği için kırılmadığını ve Sındır'ın partisinin adayı olduğunu açıklayan Aydoğan, "Kamil Başkan'a sonuna kadar kefilim. Kamil Başkanımla Bornova daha illeri gidecek, Boynuz kulağı geçecek. Yanındayız. Hep beraberiz. Mesai arkadaşıyım, emrindeyim. Bornova'yı daha illeri taşıyacağız" dedi.

Kendisini CHP'nin neferi olarak tanıtan Aydoğan, "Partim bana iki dönem belediye başkanlığı görevi verdi. Bu dönemde meclis üyeliği görevi verdi. Verilen hiçbir görevden kaçmadım. Kaçmam Ben hizmet adamıyım. Belediyenin tek kuruşunu yemedim. Yedirmedim. Belediyecik Allah'la halkı kandıranların işi değildir. Belediye başkanlığı ölmeden kendini dara çekenlerin, ölmeden hesabını görenlerin işidir. Belediye başkanlığı halkına aynı sıcaklıkta, aynı güzel duygularla kucaklayanların işidir. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi'nin, onun için Aziz Kocaoğlu gibilerin işidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 19:31:28
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 19:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?