19
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

'Ayrımcı yaklaşımla ileri gidilemez'

MHP Bornova Belediye Başkan Adayı Galip Çukurlu, Bornova'nın ayrımcı yaklaşımla ileri gidemeyeceğini belirterek, "Bornovalılar, kendileri ve gelecekleri için oy kullanacak" dedi.

MHP Bornova Belediye Başkan Adayı Galip Çukurlu, yerel yönetimde halkın beklentilerinin ve katılımcığın büyük önem taşıdığını, Bornovalıların bu yaklaşımdan yıllardır uzak tutulduğunu belirterek, ilçenin büyük bölümünün seçim dönemlerinde hatırlandığını ifade etti.

Belediyeciliğin eksikleri saptama, ileriyi görebilme, imarda olduğu kadar, ilçenin gerçeklerine ve sosyal yaşantıya göre plan yapma becerisi olduğunu belirten Çukurlu, "İlçemiz, belediyecilik anlamında yıllardır süregelen yönetim zaafiyetleri nedeniyle bu gün hak ettiği yerden çok uzaklaştı. Yetkili olan siyasi partiler ilçeyle ilgili hiç bir çözüm üretmediği gibi, bir çok semti, seçilmiş muhtarları unuttu. Biz herkesle barışık, her kesimi ortak akılda buluşturan, katılımcı yönetim anlayışını uygulamaya geçirmek için yola çıktık. İki üniversitesi, dev sanayi potansiyeli olan ilçemizi hak ettiği yere Bornovalılarla birlikte taşıyacağız. Ayrımcı yaklaşımla ileri gidilemez. Bornovalılar, kendileri ve gelecekleri için oy kullanacak" dedi.

İlçede ekonomi zirvesi düzenleyen, sivil toplum örgütleri, sanayi ve üniversitelerle iş birliği projesi toplantılarını kendinin yaptığını dile getiren Galip Çukurlu, Bornova'nın dev sanayi potansiyeli ve çarşılarıyla işsizliğin en az konuşulan ilçesi olması gerektiğini de savunarak, ilçenin dinamizmiyle bu soruna çözüm üreteceklerini söyledi

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 17:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?