27
Mayıs
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

'Babam bana tecavüz etti'

İzmir'in Işıkkent semtinde karakola giden B.Y. (14), babası Y.Y.'nin kendisini dövüp, tecavüz ettiği iddiasında bulundu.

Eve giden polisin karakola götürmek istediği Y.Y., pompalı tüfek ve kurusıkı tabancayla kendini vurmakla tehdit edip karakola gitmemek için yaklaşık 2 saat direndi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.30 sıralarında 86 Sokak, numara 10, kat 1'de meydana geldi. İlköğretim okulu son sınıf öğrencisi B.Y., bekçilik yapan babası Y.Y.'nin kendisini tecavüz edip, dövdüğünü öne sürerek, polise şikayette bulundu. Çalışma başlatan polis, Y.Y.'nin evine gidip ifadesini almak için karakola götürmek istedi. Evde bulunan pompalı tüfek ve kurusıkı tabancayla polis ekiplerine direnen ve karakola gitmeyeceğini söyleyen Y.Y., olay yerine ağabeyi Y.Y. ve yakınlarını çağırdı.

Yaklaşık 2 saat sonra Bornova İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aydın tarafından ikna edilen Y.Y., gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken Yaşı küçük olan B.Y.'nin Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesinin alınacağı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı sürdüğünü belirtti

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 09:15:36
Güncelleme :10 Mayıs 2009 Pazar 09:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?