1
Haziran
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Belkahve'de trafik kazası: 4 yaralı

Bornova İlçesi Belkahve mevkiinde bir otomobilin, önünde seyreden bir kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 09.40 sıralarında Ankara Devlet Karayolu Belkahve mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Selahattin Arasoğlu (35), 06 YCG 69 plakalı otomobiliyle İzmir’den Turgutlu istikametine giderken, iddiaya göre dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu, önünde seyreden Akif Uncu yönetimindeki 45 M 3970 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil içerisinde bulunan Rukiye Karslı (32), Rabit Altıntaş (39), Mahkup Altıntaş (33) ve otomobil sürücüsü Selahattin Arasoğlu yaralandı.

Yaralılar Bornova Devlet Hastanesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, polis memuru Selahattin Arasoğlu’nun hayati tehlikesi bulunduğu belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 16:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELAHATTİN ARASOĞLU IP: 85.100.179.xxx Tarih : 4.12.2009 23:31:28

 MERABALAR MALÜMMUNÜZ ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN  YILMADIM YIKILMADIM HAYATTAYIM  YAŞIYORUM VELHASIL KAZA HAKKINDA YORUM YAPİYOM. BİRDE GERÇEKLERİ BENİM KALEMİMDEN OKUYUN! BEN VE AİLEM TAAA DİYARBAKIR DAN 1500 KM SAĞ SALİM İZMİR BEL KAHVESİ TOTAL PETRO ÖNÜNE  GELİYOZDA İNANILIR GİBİ DEĞİL! BEN AKİF UNCUNUN KULLANMIŞ OLDUĞU 45 N 3970 KAMYONLU ARACA KENDİ SAĞ ŞERİDİNDE KAMYONUN ARKASINDAN ALTINA GİRİYOM. MESLEKTAŞLARIM 2918 SAYILI K.T.K.84 MADDESİ ASLİ KUSURLARDAN OLAN  KOD 04 DİYEREKTEN 8/8 KUSURU BANA VEREREK ÖLMEDEN ÖLDÜRDÜLER ZALİM ŞOFÖR AKİF UNCUYADA HİÇBİR KUSURU OLMADIĞI KANAATİNE VARMIŞLAR. BU KARARI VERENLER BENİM AKİBETİMİ  HİÇMİ MERAK ETMEMİŞLER ACABA  KİM SUÇLU KİM SUÇSUZ.GELELİM KAZA ANINA.BEN TURGUTLU İSTİKAMETİNDEN İZMİR  İSTİKAMETİNE SEYİR HALİNDE GİDERİKEN YOL 3 ŞERİTLİ OLUP 70 DERECE AŞAGI İNİŞ VİRAJLI ŞEKLİNDE OLUP BEN ORTA ŞERİDİMDE, BEL KAHVESİ  TOTAL PETROLÜN MEVKİSİNDE İKEN SOLA VİRAJ ÇIKAR VE BENİM SAĞIMDA BULUNAN AKİF UNCUNUN KULLANDIĞI AŞIRI MICIR YÜKLÜ  KAMYONUYLA AYNAYA BAKMADAN VEYA BAKMIŞTA (GÖRMEMİŞ OLARAK ) ŞERİT İHLALİ YAPARAKTAN BENİM ŞERİDE GEÇER İKEN KAMYONUN ARKA SOL TAMPONU BENİM KULLANDIĞIM OTONUN SAĞ TARAFINA VURARAKTAN KENDİ ŞERİDİNE GEÇEREK KAMYONU STOP ETTİRİYOR TABİİ BİZDE O VURMA DOLAYISIYLA FRENLEYEREK KENDİ ŞERİDİM ORTA  ŞERİTTEN 8 METRE FREN İZİYLE KAYARAKTAN AKİF UNCU NUN  KULLANMIŞ OLDUĞU KAMYONA SOL ARKA DAN TAKİ DİNGİLLERDE VURARAKTAN DURABİLMİŞİM.O KAZADA BEN KAFAMI TAVANA ORDANDA DİREKSİYONA VURUP KOMAYA GİRMİŞİM  YANIMDA OTURAN BACANAĞIMIN AYAKLARI KIRILMIŞ, ARKA KOLTUKTA OTURAN EŞİM VE BALDIZIMIN OTOMOBİLİN TAVANI KAMYONUN KASASINA TAKILARAKTAN  AÇILMASI NEDENİYLE EŞİM VE BALDIZIM KAFALARINDA TRAVMA MEYDANA GELMİŞ OLUP ACİLEN HASTANEYE KALDIRMIŞLAR BENİDE ARACIMDAN OTOMOBİLİ PARÇALAYARAKTAN ÇIKARMIŞLAR 1 AY KOMADA KALMIŞ 3 AY DA YOĞUN BAKIMDA KALMIŞIM VELHASIL HAYATA DÖDÜKTEN 4 AY SORA KAMYON KASKOLU OLDUĞU İÇİN 8/8 DE KUSUR BENDE OLDUĞU İÇİN KAMYONA VERMİŞ OLDUĞUM ZARARI 3,000 TL BENDEN İSTEDİLER.BEN AYLARDIR KOMADA KALMIŞ 15,000 TÜRK LİRALIK OTOMOBİLİMİ PERD EDİLEREK HURDAYA ÇIKMIŞ BU KAZADAN MADDİ MANEVİ OLARAK CANIM YANMIŞ DAHA AKLIM BAŞIMA GELMEMİŞ KASKO BENDEN KAMYONA SÖZDE VERMİŞ OLDUĞUM ZARARI BENDEN İSTİYORLAR ADALETMİ BU SORARIM.KİM HAKLI KİM HAKSIZ KİMLER BU KAZDAN  DOLAYI  NEMALANDILARSA  YÜCE RABBİME HAVALE EDİYORUM. ( KESER DÖNER SAP DÖNER ) SELAHATTİN ARASOĞLU