18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bornova'da aile faciası: İki ölü

Bornova İlçesi’nde ailevi sorunları olduğu iddia edilen tekstil işçisi bir kişi, 7 yaşındaki kızı ve 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra 3. kattan atlayarak intihara teşebbüs etti. Polis intihar olayını araştırırken, evde 2 çocuğun cesedini buldu.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saat 23.00 sıralarında Özkanlar 574 Sokak 8 numarada meydana geldi. İddialara göre, bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalışan Abidin Şimşek, eşinin 1 ay önce evi terk etmesinden sonra bunalıma girerek, akşam saatlerinde eşi Aysel Şimşek’le tekrar telefonla görüştü. Eşinin eve geri dönmemesine sinirlenen Abidin Şimşek, geceleyin uykudaki 7 yaşındaki kızı Cansel ile 4 yaşındaki oğlu Emre’nin odasına giderek oğlu ile kızını kabloyla boğdu. Şimşek daha sonra 3. kattaki evinin balkonundan atladı.

Kanlar içerisinde yere yığılan ve ağır şekilde yaralanan Abidin Şimşek, vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. İntihara teşebbüs olayını araştıran polis, Şimşek’in evine girdiğinde ise 2 küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken çocukların cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

bornova
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 10:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?