17
Mayıs
2024
Cuma
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bornova'da cinayet: Yardım edeyim derken canından oldu

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Evka-4 Semti’ndeki 1027 sokak 13 numaralı Yıldız Apartmanı’nda meydana geldi. Mehmet Özbağış (43), Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’nde aynı işyerinde çalışan arkadaşı Leman Türk’ü (40) Evka 4’teki evine kendisine ait otomobil ile bıraktı.

Özbağış, genç kadının apartmana girmesi ile birlikte biriyle tartıştığını görmesi üzerine müdahale etmek için apartmana girdi. Tartışmanın, Leman Türk ile 2 sene önce boşandığı eski eşi Mehmet Bayrak (40) arasında olduğunu gören Özbağış, Türk’ü darp etmek isteyen Bayrak’a müdahele etti.

Yaşanan arbedede Mehmet Bayrak, Özbağış’ı sağ baldırından bıçakladı. Bacağındaki atardamara isabet eden bıçak darbesi, Özbağış’ın aşırı derecede kan kaybetmesine neden oldu. Olay yerinde bulunan vatandaşların arabası ile Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülmek istenen Özbağış, yolda hayatını kaybetti.


İş arkadaşının eski kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü gören Leman Türk sinir kirizi geçirdi. Olaydan sonra kaçarak uzaklaşan Mehmet Bayrak’ın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

iha-izmir
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 13:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isimsiz IP: 78.177.189.xxx Tarih : 10.04.2010 16:54:43

evet obenim babam ve yardım edeyim derken canından oldu 4 çocuğunu yetim bıraktı babamı çook özlüyorum hemde çok :( babacım seni çook seviyorum seni asla UNUTMAYACAĞIM canım babam..