20
Mayıs
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bornova'da zafer bayramı coşkusu

Forum Bornova 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü coşkusunu alışveriş merkezine taşıdı. 23 Ağustos Cumartesi günü Ege Ordu Komutanlığı ile ortaklaşa düzenlenen etkinliklerde Hava, Deniz ve Kara Kuvvetleri Bandoları konser verdi.


Muharebe, Topçu, Havacı, Denizci, Sahil Güvenlik, İstihkam ve Jandarma Kuvvetleri'nin teknik ürünleri ile ilgili standlar kuruldu. Gün boyu Forum Bornova'yı gezen binlerce kişi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Filmler, Barkovizyon gösterileri, teknik malzemelerin kullanımıyla İzmirliler Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çalışmalarını yakından görme fırsatı buldu. Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne desteklerinden dolayı Forum Bornova AVM Genel Müdür Yardımcısı İlhan Dikçe'ye teşekkür plaketi verdi.
Kara Kuvvetleri Bandosu'nun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle coşan İzmirliler konser sonunda bandoyu ayakta alkışladı. Gecenin finalinde Forum Bornova semalarını havai fişekler aydınlattı. Bando ve havai fişek gösterisi ile Forum Bornova şenlik alanına dönüştü.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 17:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?