25
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Bornova'nın bir ayağı çukurda!

BORNOVA'NIN BİR AYAĞI ÇUKURDA

İzmir'in Bornova ilçesindeki Kurtuluş Caddesi mevkiinde bulunan 186 sokaktaki Arnavut kaldırımları yeni yapılmasına rağmen çökmeye başladı.

Bornova ilçesi Kurtuluş Caddesi mevkiinde bulunan Bornova Viyadüğü'nün ayak direklerinin bulunduğu yerde yapılan kaldırımlar çökmeye başladı. Bornova Belediyesi tarafından yaklaşık 4 ay önce yaptırıldığı öğrenilen kaldırımların çökmesi vatandaşların belediyeye tepkisini artırdı. Çevredeki vatandaşlar; "Hafta sonları bu yolu çok sık kullanıyorduk. Ama kaldırımların çökmeye başlaması bizi tedirgin ediyor. Bu köprünün altında tinercilerde çok bulunuyor. Işıklandırma var ama can güvenliğimiz tam sağlanamıyor. Bu kaldırımlar yeni yapılmıştı. Otoyolu tutan direklerden kaynaklandığını düşünüyorduk. Ama çukurlar git gide büyüyor. Tedirginiz" dediler.

Çukurların otoyol altındaki otoparka doğru ilerlemesi ve küçük çukurların oluşmaya başlaması arabası olan vatandaşları da tedirgin ettiği belirtildi. Belediyeyi göreve çağıran vatandaşlar oluşan çukuru kapatmaya kimsenin gelmediğini dile getirdi.

BORNOVA'NIN BİR AYAĞI ÇUKURDA
BORNOVA'NIN BİR AYAĞI ÇUKURDA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 12:15:04
Güncelleme :25 Nisan 2010 Pazar 12:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?