18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çamdibi'nde şenlik rüzgarı

ÇAMDİBİ'NDE ŞENLİK RÜZGARI ESTİ

Bornova Belediyesi ve Makedonya Göçmenlerini Birleştirme ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle Bornova Çamdibi'nde şenlik düzenlendi. Şenlikte Atatürk Parkı'nı dolduran Çamdibili vatandaşlar Makedonyalı Tarkan olarak bilinen Amza Tairov ve Jasmina Gunjova'nın şarkılarıyla coştu.

Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlenen şenlikte konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır; “Böyle güzel bir bahar akşamında, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Makedonya Sturumisa kentinden gelen konuklarımız da bizlerle birlikte. Bu akşam hep birlikte eğleneceğiz. Düzenleyeceğimiz etkinlikler bununla sınırlı kalmayacak. Arkası gelecek” diye konuştu. Makedonya Göçmenlerini Birleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Yaprak, Başkan Sındır'a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Çamdibi'nde düzenlenen şenlikten önce Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ı makamında ziyaret eden Makedonya'nın Sturumisa kentinin Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zoran Gorgiyev, Belediye Genel Sekreteri Kiril Partalov, Fen İşleri Müdürü Stoyam Dinev desteklerinden dolayı Başkan Sındır'a teşekkür ettiler. Başkan Sındır kendisini ziyaret eden Makedonya Sturumisa Belediyesi'nden gelen ekibe poşu hediye etti.

ÇAMDİBİ'NDE ŞENLİK RÜZGARI ESTİ
ÇAMDİBİ'NDE ŞENLİK RÜZGARI ESTİ
ÇAMDİBİ'NDE ŞENLİK RÜZGARI ESTİ
ÇAMDİBİ'NDE ŞENLİK RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 15:13:04
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?