25
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çatıda uyku kötü bitti

ÇATIDA UYUYAN 10 YAŞINDAKİ KIZ AŞAĞI DÜŞTÜ

İzmir'in Bornova ilçesinde, sıcak hava nedeniyle annesi ve beş kardeşi ile birlikte çatı katında uyuyan 10 yaşındaki Seher Arslan, 3 katlı binanın çatısından düşerek ağır yaralandı.

Küçük kızın düşerken bir demire tutunduğu ancak dayanamayarak düştüğü öğrenildi. Gürültüye uyanan komşuların ihbarı üzerine olay ortaya çıktı. Kızlarının binanın arka bahçesine düştüğünü öğrenen ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Mevlana Mahallesi 1702 sokakta meydana geldi. Annesi Yıldız Arslan ve 5 kardeşi ile birlikte 3 katlı evlerinin çatı katında uyuyan Seher Arslan aşağı düşerek yaralandı.

Gece saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda, inşaat ustası baba Abdülhakim Arslan 4 çocuğu ile birlikte 3. kattaki evlerinde uykuya dalarken, havaların sıcak olması nedeniyle anne Yıldız Arslan diğer 6 çocuğunu yanına alarak evlerinin çatı katına çıktı. Anne Yıldız Arslan ve çocuklar uykuda oldukları sırada Şehit Teğmen Murat Arslantürk İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Seher Arslan demir parmaklık ya da herhangi bir korkuluğun olmadığı çatıdan aşağı düştü. Komşuların uyarması ile uykudan kalkarak apar topar aşağı inen aile yerde acılar içinde yatan kızları için olay yerine ambulans çağırdı. İhbar üzerine gelen 112 sağlık görevlileri yaptıkları müdahalenin ardından talihsiz kızı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Başını çarptığı ve kalçasında kırık olduğu öğrenilen Seher Arslan'ın hayati tehlikesinin olduğu açıklandı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 09:35:03
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 13:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?