25
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Cemaat namazda hırsız iş başında

CEMAAT NAMAZDA HIRSIZ İŞ BAŞINDA

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir camiye giren 60 yaşlarındaki hırsız, cemaat akşam namazını kılarken vatandaşların ayakkabılarını çaldı. Caminin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini fark etmeyen hırsız, seçerek aldığı ayakkabıları poşete koyduktan sonra kayıplara karıştı. Namazdan sonra ayakkabıların çalındığını fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay, dün akşam Yeni Cami'de meydana geldi. Kimliği belirsiz 60 yaşlarındaki hırsız, cemaat namaz kılmaya başladıktan sonra içeriye girdi. Seçtiği ayakkabıları yanında getirdiği poşete koyan zanlı daha sonra kayıplara karıştı.

Rahat hareketleriyle dikkat çeken hırsız daha sonra hızla uzaklaştı. Namaz bittikten sonra vatandaşlar ayakkabılarını yerinde bulamayınca büyük bir şok yaşadı. Ayakkabılarının çalındığını anlayan vatandaşlar ile caminin vekil imamı güvenlik kameralarını izleyince camiye hırsız girdiği anlaşıldı. Kamera kayıtlarını incelemeye alan emniyet yetkilileri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Vekil İmam Ramazan Türüdü, "Biz akşam namazını kılarken hırsız gelip ayakkabıları çalmış. Benim de ayakkabımı çaldı. Kamera kayıtlarına bakınca olayı anladık. Polis çağırdık geldiler inceleme yaptılar" dedi.

25 yıldır aynı mahallede oturan cami cemaatinden Ali Arslan da, "Namazı kıldık, sonra gençler dışarıya çıktılar baktılar ayakkabıları çalınmış. Hemen kamera kayıtlarını izledik. Hırsız gelmiş cebinden büyük bir poşet çıkarıp seçtiği ayakkabıları poşete koyup gitmiş. Genç çocukların yeni ayakkabılarını çalmış. Bu çok yanlış bir şey. Daha önce beş altı defa hırsızlık olmuştu" diye konuştu.

CEMAAT NAMAZDA HIRSIZ İŞ BAŞINDA
CEMAAT NAMAZDA HIRSIZ İŞ BAŞINDA
CEMAAT NAMAZDA HIRSIZ İŞ BAŞINDA
CEMAAT NAMAZDA HIRSIZ İŞ BAŞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 09:43:00
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 13:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?