31
Mayıs
2024
Cuma
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Çocuklar için el ele verdiler

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Çoçuk Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Ege Çoçuk Vakfı hastane giderlerine katkı yapmak ve hasta çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kermes düzenledi. 

Vakıf bünyesinde oluşturulan 'Gönüllüler Kolu' üyeleri tarafından E.Ü. Tıp Fakültesi Poliklinikler koridorlarında açılan kermese hayırseverler büyük ilgi gösterdi. Otuz beş gönüllünün görev aldığı kermeste vakıf üyeleri kendi hazırladıkları ve hayırsever kurumlar tarafından gönderilen ürünleri sattı. Ege Çoçuk Vakfı Gönüllüler Kolu'nun başkanlığını yürüten Mediha Başbuğ, hastanenin hasta çoçukların ve yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak adına gönüllü olarak mücadele ettiklerini belirtti. 

Hayırseverlerin de desteği ile kermeslerden elde ettikleri gelirleri hastane yararına kullandıklarını belirten Başbuğ, "Gönüllü üyeler olarak kendi imkanlarımızla faydalı şeyler yapmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin sahibi olan çocuklarımızı daha iyi koşullarda yetiştirebilmek için sorumluluk sahibi hayırsever vatandaşlarımızdan bizleri desteklemelerini istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 14:56:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?