16
Mayıs
2024
Perşembe
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Emekli başkomiserin evini soyan hırsızlar yakalandı

İzmir'in Bornova ve Buca ilçelerinde hırsızlık yapan 2 şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahısların Buca'da emekli bir başkomiserin evinden hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, emniyet ekiplerinin istihbari çalışmaları sonucunda Buca ve Bornova ilçelerinde hırsızlık yapan S.B. ile M.Ö., yapılan takibin ardından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların 16 Haziran 2007 tarihinde Bornova'da Hasan Onuş'a ait evden 4 adet kol saati, 3 adet Nokia marka cep telefonu, bin 500 YTL değerinde altın çaldıkları ve 35 EHS 73 plakalı araçla olay yerinden uzaklaştıkları iddia edildi.

Ayrıca şahısların 21 Haziran 2007 tarihinde, Buca'da Bahçekaya Mahallesi'nde emekli başkomiser İsa Dönertaş'a ait evden de 1 cep telefonu, 3 bin YTL değerindeki bilgisayar ve 5 adet bilezik çaldıkları ortaya çıktı. S.B. ve M.Ö.'nün ev sahipleri tarafından teşhis edildiği öğrenilirken, olayla ilgili Ö.S. isimli üçüncü bir kişinin de arandığı belirtildi. İfadesi alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 15:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?