18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hatalı sollama can aldı

HATALI SOLLAMA CAN ALDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

İzmir'in Bornova ilçesi, Altındağ semtinde meydana gelen trafik kazasında önündeki aracı sollayan su kamyonu bir gecekondunun duvarına çarptı. Kaza sonucu şoför yaralanırken, yanındaki hayatını kaybetti.

Yener Caddesi'nden yokuş aşağı inen Hanifi B. yönetimindeki 16 JDL 08 plakalı su yüklü kamyon iddiaya göre plakası belirlenemeyen bir taksiyi hatalı solladı. Sollama sırasında kasasındaki yük sebebiyle savrulan kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce kaldırımdaki ağacı devirdi daha sonra trafik tabelasına çarptı. Karşı şeritten gelen minibüse çarpmamak için direksiyonu ters yöne kıran sürücü aracın sahipsiz bir gecekonduya çarpmasını engelleyemedi.

Görgü tanıkları şoför Hanifi B.'nin araç çarpmadan önce atlamaya çalışırken kapıda sıkıştığını belirttiler. Vatandaşların müdahalesi ile 29 yaşındaki Hanifi B. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan diğer işçi Serdar Pamukoğlu(34) araç çarpmadan önce ön camdan atlamak isterken araç ile gecekondu duvarı arasında sıkışarak can verdi.

Semtte oturan vatandaşlar kazadan sonra isyan ettiler. Sürekli kazaların meydana geldiği bölgede defalarca önlem alınmasını istediklerini belirten semt sakinleri artık sorumluların gereğini yapması gerektiğini söylediler.

HATALI SOLLAMA CAN ALDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 14:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?