26
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hayrettin Yeni Bornovaspor'da

HAYRETTİN DEMİRBAŞ, AMATÖR KÜMEDE TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Galatasaray'ın emektar kalecilerinden Hayrettin Demirbaş, İzmir'de yeşil sahalarla yeniden buluştu. Bir zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan file bekçisi Demirbaş, elde ettiği başarıların ardından 47 yaşında futbolseverlerin karşısına teknik direktör olarak çıktı.

Milli eski futbolcu Hakan Kutucuoğlu ile birlikte Süper Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Yeni Bornovaspor'un teknik direktörülüğünü yapan Hayrettin Demirbaş takımının başarısı için bu kez sahada değil ama saha dışında ter döküyor.

Yeni Bornovaspor takımını özlediği üst liglere taşıma hedeflerinde olduklarını belirten Demirbaş, yeni sezondaki ilk 4 maçta galip geldiklerini, herşeyin yolunda olduğunu ve bundan sonra da Türk futboluna sporcu yetiştirmek için çalışacaklarını söyledi. Demirbaş, "Artık bizden geçti. Bundan sonra bizden sonra gelecek gençleri yetiştirmeli onları teşvik etmeliyiz. Onların önünü açmalıyız ki Türk futbolu içinde bulunduğu sıkıntılı ve kötü gidişten kurtulabilsin. Bu konuda basına da büyük rol düşüyor. Futbolcuların hayat hikayeleri yerine işleriyle uğraşmalılar" dedi. Yeni Bornovaspor Kulüp Başkanı Murat Keser ise, Bornova'da idman yapmakta sıkıntı yaşadıklarını ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan Bornova'ya 25 bin seyirci kapasiteli yeni futbol sahası yapılması konusunda müjde aldıklarını belriterek, Bornovaspor'da yeni bir yapılanmaya gittiklerini bu kapsamda takımı emektar futbolculara teslim ettiklerini kaydetti.

Futbola Ayvalık'ın Küçükköyspor takımında başlayan, 14 yaşında Altay'ın altyapısına seçilen Hayrettin Demirbaş, 1980 yılında Altay'ın A takımına geçtikten sonra 1981 yılında Ümit Milli Takım forması giymeye başladı. 1986 yılında Galatasaray'a transfer olan kaleci Hayrettin Demirbaş, Sarı-kırmızılı takımda büyük başarılara imza attı. Futbol kariyerini noktaladıktan sonra 2002-2003 sezonunda Bucaspor'un kaleci antrenörlüğünü yapan Demirbaş, daha sonra sırası ile Erzurumspor, Nazilli Belediyespor ve

Bingölspor'da teknik direktörülük yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 00:49:00
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 10:22:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?