17
Mayıs
2024
Cuma
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hemşirenin esrarengiz ölümü

İzmir’in Bornova İlçesi’nde böbrek rahatsızlığı çeken bir hemşire doktor arkadaşının vurduğu iğnenin ardından hayatını kaybetti.

Olay, Bornova 204 Sokak 12 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir SSK Yenişehir Hastanesi Doğum servisinde hemşire olan Beyhan Alev Görgülü (23), önceki gece aynı hastanede görevli doktor arkadaşı Muharrem Karacaer’le (27) otururken bir anda rahatsızlandı. Arkadaşının böbrek rahatsızlığı olduğunu bilen doktor Karacaer, çantasında bulunan "Sefalosporin" isimli iğneyi vurdu. İğnenin ardından rahatsızlığı artan Görgülü’ye bu kezde suni teneffüs yaparak iyileştirmeye çalıştı. İğneden sonra bayılan Görgülü, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Genç hemşirenin hayatını kaybetmesi ardından doktorlar ölümü şüpheli bularak polise haber verdi. Olayın ardından soruşturma başlatan savcılık genç hemşireye otopsi yapılmasına karar verdi. Polis, hemşireye iğne yapan doktor arkadaşı Muharrem Karacaer’i ifade için gözaltına aldı. Gözaltına alınan Karacaer, "Hemşire hanım uzun süredir böbrek rahatsızlığı çekiyordu. Evde fenalaşınca bende tedavi için iğne yaptım" dedi.

Genç hemşirenin ölümü ardından SSK Yenişehir Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Görgülü ailesi, meslektaşları ve arkadaşları katılırken, iğne vurarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen Muharrem Karacaer katılmadı. Törenin ardından Beyhan Alev Görgülü’nün cenazesi memleketi Ordu’nun Ünye İlçesi’ne gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2004 Perşembe 11:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali can IP: 78.175.218.xxx Tarih : 2.04.2008 18:37:27

bu hemşireyi öldüren şerefsiz şuanda şırnak cizre devlet hastanesinde görevde bu nasıl bir duyarsızlıktır bu adam neden görevden alınmıyor