18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Hırsızı kovalarken balkondan düştü

İzmir’in Bornova İlçesi’nde bir şahıs, gece evine giren şüpheliyi kovalarken balkondan düşerek ağır şekilde yaralandı.

Olay, gece saat 04.00 sıralarında Bornova 31 Sokak 84 numara kat 3’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askeriyeden sivil memur olarak emekli olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Özer (53), gece mutfakta bir ses duyarak uyandı. Mutfağa girdiğinde karşısında tanımadığı 25 yaşlarındaki bir şahsı gören Özer, kısa bir süre boğuştuktan sonra masa üzerinde bulunan vazoyu şahsın başına vurdu.

Başından darbe alan şüpheli, balkona doğru giderek 3. kattan aşağı atlamak istedi. Bu arada parçalanan vazoyu tekrar şüphelinin peşinden atmaya çalışan Mehmet Özer, balkondan aşağı sarkınca dengesini kaybederek aşağıya düştü. 3. kattan düşerek ağır şekilde yaralanan Özer, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından evden cep telefonu ve bir miktar parayı alan şüpheli ise, ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaralanan şüphelinin kan izlerini takip ederek 3 sokak ileride bulunan boş bir araziye girdi. Arazi içerisinde başka yerlerden çalındığı belirlenen telefon, saat ve özel eşyalar ele geçirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken şüphelinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Hastanede yoğun bakımda bulunan Mehmet Özer’in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 06:41:35
Güncelleme :25 Haziran 2005 Cumartesi 11:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?