19
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

İyileşmek için yardım bekliyor

İzmir'in Altındağ semtinde oturan işsiz baba Nevzat Gültekin, Akut Lenfoblastik Lösemi hastası olan 13 yaşındaki oğlu Muhammet Ali Gültekin için yardım kampanyası başlattı.

İzmir Valiliği'nin onayıyla başlatılan kampanyayla hayırsever vatandaşlardan destek beklediğini söyleyen 3 çocuk babası Gültekin, "TIR şoförlüğü yapıyordum ama oğlumla ilgilenmekten artık işimi de yapamaz hale geldim. Oğlumun tedavi masrafları ve kemik iliği nakli için para gerekiyor. İnsanlık namına herkesten yardım bekliyorum" dedi.

Oğullarının 4 aylıkken bir anda kömür gibi simsiyah olunca çok korktuklarını ve hastaneye gittiklerinde epilepsi hastası olduğunun ortaya çıktığını söyleyen Nevzat ve Emine Gültekin çifti, "Oğlumuzu 4 aylıkken verem aşısı yaptırmak için hastaneye götürdüğümüzde sara krizi geçirdi. Öleceğini sandık. 2 yıl önce de oğlumuzun bademciğinden aşağı doğru halkalar halinde kasıklarında ise fındık büyüklüğünde bezeler oluştu. Hastaneye götürdüğümüzde lösemi olduğunu öğrendik. Maddi durumumuz bozuk olduğu için İzmir Valiliği'nin onayıyla yardım kampanyası başlattık. Oğlumuza yardım etmek isteyenler, 911 kod numaralı Ziraat Bankası Altındağ Şubesi'nin 52187588-5001 numaralı hesabına maddi
yardımda bulunabilir" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 10:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?