19
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

İzmir: Bornova'da aile faciası...

Olay, 17.30 sıralarında 470 Sokak 31 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, demir işçisi olarak çalışan Ömer Kurt (35), eşiyle bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın ardından dışarı çıkan Kurt, tekrar eve geldi. Küçük kızı Rahim Kurt’u arkadaşlarıyla oynamaya gönderen Ömer Kurt, daha sonra oğlu Mehmet Kurt’u (13) da sigara almak için markete gönderdi. Bu arada eşiyle tekrar tartışmaya başlayan Kurt, tartışmanın büyümesi üzerine eşini telle yatak odasında boğarak öldürdü.

Kurt, daha sonra evin girişinde bulunan ağaca kendisini iple asarak intihar etti. Marketten sigara alarak eve gelen Mehmet Kurt, yatak odasında annesinin cansız bedeniyle karşılaşınca şok oldu. Mehmet Kurt’un çığlıklarını duyan komşular, genç kadının cesedini görünce polisi aradı. Olay yerine gelen polis Hanife Kurt’u yatak odasında telle boğulmuş olarak buldu.

Olayın ardından polis, Ömer Kurt’u aramaya başladı. 1 saat boyunca firar ettiği sanılan şahsı bulamayan polis, evin girişinde bulunan bahçede Ömer Kurt’un cesedini buldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çiftin sürekli kavga ettiğini ve geçimsizlik içerisinde bulunduğunu belirledi. Olayın ardından annesinin cesedini gören küçük Mehmet polis tarafından karakola götürüldü. Çiftin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi...

iha-izmir
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 10:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?