22
Mayıs
2024
Çarşamba
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

İzmir Bornova'da benzin istasyonunda gasp!

İzmir’in Bornova ilçesi Sabuncubeli çıkışında bulunan Karacasu Petrol’e gelen silahlı 2 kişi, pompa görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra üzerlerindeki paraları aldılar.

Gaspçılar daha sonra pompa görevlilerinden Fatih Çiftlik’i silahla bacağından yaralayarak kaçtılar.

Olay saat 03.00 sıralarında İzmir-Manisa yolu Sabuncubeli çıkışında bulunan Karacasu Petrol’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, telefon açma bahanesiyle pompa görevlilerinin bulunduğu odaya gelen kimliği belirsiz bir kişi, odada bulunan Fatih Çiftlik (22) ve Fuat Çankaya (21) isimli pompa görevlilerini oyaladı. Yaya olarak gelen maskeli diğer gaspçı ise silah zoruyla pompa görevlilerini etkisiz hale getirdi. Şahıslar, görevlilerin üzerlerindeki 230 milyon lira ile kredi kartı fişlerini aldılar.

Silahlı gaspçılar, Fatih Çiftlik’i silahla bacağından yaraladıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtılar. Fatih Çiftlik’in cep telefonundan polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, 1.70, 1.75 boylarındaki gaspçıları yakalayamadı.
Yaralı Fatih Çiftlik, olay yerine çağrılan ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayağından yaralanan Fatih Çiftlik’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

AHMET POLAT-İZMİR (İHA)
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 12:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?