18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kaldırım işgallerine son verilmesine, esnaf desteği

Bornova Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya, Çamdibi Esnaf Odası Başkanı Reşat Gençtürk, Pınarbaşı Esnafı Odası Başkanı Ferit Bağcı, Altındağ Esnaf Odası Başkanı N. Yaylacık Oral ve Bornova Oto Tamircileri Odası Başkanı Uğur Dönek, Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette, belediyenin kaldırım işgallerinin temizlenmesi konusundaki çalışmaları, yerinde bulundu.

Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan, oda başkanlarına çalışmaları hakkında bilgi verirken, destek için teşekkür etti. Öncelikle esnafı mektup göndererek uyardıklarını, ardından esnafı dolaşarak konuyla ilgili bilgilendirdiğini söyleyen Başkan Aydoğan, "Fikir birliği yaparsak daha doğru karar verir, bu kenti daha çağdaş daha yaşanılır bir yer haline getiririz" dedi.

Amaçlarının, kaldırım işgallerini en kısa zamanda bitirmek, kent kirliliği oluşturan, yayaların yürümesini ve trafik akışını engelleyen, halkın can güvenliğini riske atan işgalleri engellemek olduğunu ifade eden Başkan Aydoğan, "Türkiye ekonomisinin can damarı esnaftır. Biz esnafı da yayayı da koruyarak, bu kenti güzelleştirmek amacındayız" diye konuştu.

İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2004 Pazar 16:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir ünal IP: 192.101.64.xxx Tarih : 21.05.2009 14:12:46

Mustafa AKKAYAnın esnaf odası başkanlığında ne işi var? Kendisi bornova merkezdeki restoranına usülsüz olarak alkol ruhsatı aldı, restoranın ön kısmını ise kaçak olarak genişletti. Kiraladığı kişilerden hava parası aldı,kiracılar ruhsattaki sorunları öğrenince mecburan çıktılar ve paralarını geri vermedi. Esnaf kandırarark  zengin olan biri esnaf odası başkanı nasıl olur?