22
Mayıs
2024
Çarşamba
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kampüste tecavüz girişimi

Ege Üniversitesi Kampusü'nde Edebiyat Fakültesi öğrencisi A.K.G.'ye konser dönüşü tecavüz girişimi. 

İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Ege Üniversitesi Kampusu'nda Edebiyat Fakültesi öğrencisi A.K.G.'yi yere yatırıp tecavüz etmek istediği iddiasıyla gözaltına alınan garson 20 yaşındaki Muhammed Ülker Doğan tutuklandı.

Olay, dün saat 24.00 sıralarında Ege Üniversitesi Kampusu'nda meydana geldi. Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki A.G.K., arkadaşlarıyla birlikte, bu yıl 28'incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Spor Şenliği kapsamındaki Şebnem Ferah konseri'ne gitti. Arkadaşlarıyla birlikte eğlenen A.K.G., şölen alanından ayrılıp evine gitmek üzere yola çıktı. Genç kız ağaçlık alandan geçerken, arkasından yaklaşıp yere yatıran ve bir lokantada garsonluk yaptığı belirtilen Muhammed Ülker Doğan, “Seninle birlikte olmak istiyorum” diyerek tecavüz etmek istedi. A.K.G.'nin bağırıp yardım istemesi üzerine yakındaki üniversitenin güvenlik görevlileri kaçmaya çalışan Muhammed Ülker Doğan'ı yakaladı.

Olay yerine çağrılan polise teslim edilen Muhammed Ülker Doğan, hata yaptığını, pişman olduğunu söyledi. Üniversite öğrencisi A.G.K. tarafından teşhis edilen sabıkası bulunmayan zanlı, sevkedildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 14:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nayif bat IP: 88.231.160.xxx Tarih : 29.05.2007 16:02:37
hatalı ise affedilsin çünkü önemli olan o hatayı birdaha tekrarlanmamak tır yüz suratı ise gördüğüm kadar efendi insana benziyor benim görüşüm bu çünkü sabıkası olmadığı için bir defa mahsus serbest kalmasını taleb ediyorum saygılarımla.şafak 360.