23
Mayıs
2024
Perşembe
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kapkaççı dehşeti!

Bornova'da yolda yürüyen bir resim öğretmeni, motosikletli iki kapkaççının saldırısına uğradı. Çantasını almaya çalışan kapkaççılara direnen genç bayan, 10 metre yerde sürüklendi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bornova Evka-3 Özel Ege Lisesi arkası 121 sokak içerisinde meydana geldi. Pınarbaşı’nda Reşat Turan İlköğretim Okulu’nda görev yapan 29 yaşındaki Yeliz Belevi, akşam görev sonrası fakülteden arkadaşları ile birlikte buluşup bir alış veriş merkezine gitti.

Alışveriş merkezinden çıkan Yeliz öğretmen, evinin bulunduğu sokağa geldiği sırada arkasından motosikletle gelen kimliği belirsiz iki kapkaççı, Yeliz Belevi’nin sol omuzunda bulunan çantayı olmak istedi. Ancak Yeliz Belevi çantasını vermek istemedi.

Bu arada kapkaççılardan biri çantayı vermemek için direnen Yeliz Belevi’nin kafasına yumrukla vurarak yere düşürdü. Ancak Belevi yine içinde para ve cep telefonu bulunan çantasını yine de bırakmadı ve 10 metre sürüklendi. Motosikletli gaza basarak kaçan kapkaççılara daha fazla direnemeyen Yeliz Belevi son çare olarak çantasını bırakmak zorunda kaldı. Yerde yaklaşık 10 metre sürüklenen Belevi’nin kafasını kaldırıma vururken, yüzü tanınmayacak hale geldi. Yüzünün ve vücudunun bir çok yerinde morluklar ve sıyrıklar meydana geldi.

Kapkaççılardan her zaman korktuğunu söyleyen Yeliz Belevi, "Hep gazete ve televizyonlarda kapkaç olaylarını görürdüm. Benim başıma gelmesin diye dua ederdim, ancak bu olay beni de vurdu. Ancak bu yüzden bu kapkaç mağdur olarak ben ne ilk ne de sonuncuyum bu yüzden acil olarak önemli yasa çıkarıp bu kapkaççı kurutsunlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 16:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?