19
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kocaoğlu'ndan müjde

GENÇLERE BAŞKAN MÜJDESİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova’daki Gülsefa Kapancıoğlu Lisesi, Hayrettin Duran Lisesi ve Mevlana İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmen temsilcilerini makamında kabul etti, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

Homeros Vadisi’nde yeni düzenlemeler yapacaklarını kaydeden Başkan Kocaoğlu, vadide var olan gölet sayısını 17’ye çıkarmayı ve bölgeye daha fazla canlılık katmayı hedefledikleri söyledi.

Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nın da bölgeye çok ciddi anlamda katkı sağlayacağını belirten Başkan Kocaoğlu, “212 dönüm alan üzerinde, içinde 5000 kişilik amfitiyatrosu ve buz pateni salonu olan rekreasyon alanı tüm İzmir’de cazibe merkezi olacak” dedi. Başkan Aziz Kocaoğlu, özellikle çocukların ve gençlerin çok beğeneceği bir mekan haline gelecek Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’na 123 dönüm yeşil alan düzenlemesi, 3 adet basketbol sahası, 2 adet tenis kortu, 1 adet mini futbol sahası, 1500 metrekare suni gölet, 2 adet dere üstü köprü, 200 kişilik kafeterya, 3 adet çocuk oyun alanları, spor ve dinlenme alanları oluşturulacağı da vurguladı.

GENÇLERE BAŞKAN MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 10:23:05
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 12:18:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?