20
Mayıs
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Korkutan yangın!

Bornova ilçesi Pınarbaşı semtinde bir arsada çıkan yangın mahallede korkulu anlara neden oldu. Arsada bulunan ahşap paletler kısa sürede alev topuna dönerken, yangının evlere sıçraması paniğe neden oldu.


İzmir'in Pınarbaşı semtindeki bir arsada bulunan ahşap paletlerin alev almasıyla başlayan ve çevredeki evlere sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Mehmet S.'ye ait ahşap paletlerin bulunduğu bölümde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek sokağın karşısındaki evlere sıçradı. Mahalle sakinleri kendi imkanları ile yangına müdahale ederken, gelen iftaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangında ilk belirlemelere göre arsadaki paletlerin büyük bir bölümü ile 5 ev hasar gördü. Evlerden ikisi kullanılamaz hale geldi. Yangının sıçradığı 17 numaralı binanın üst katında bulunan Yurdagül Ö. (15), alevlerden son anda kurtularak sokağa çıkmayı başardı. Anne Hatice Ö. de, kızının uyuduğunu ve alevleri son anda fark ettiğini belirtti.
Mahalle sakinleri, binanın altında faaliyet gösteren Mehmet S.'ye ait imalathanede üretilen paletlerin karşıdaki arsada istiflendiğini, belediyeye şikayet etmelerine rağmen hiçbir işlem yapılmadığını ileri sürdü.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 17:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?