20
Mayıs
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Kumsal bebek hayata tutundu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde babası Erol Çakar'dan yapılan karaciğer nakliyle yaşama ikinci kez "merhaba" diyen 9 aylık Kumsal Hayat adlı bebek, şimdi hayata umutla bakıyor. 

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat Kılıç, Doç.Dr. Murat Zeytunlu ve Plastik Cerrahi'den Prof.Dr. Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından nakil gerçekleştirildi. Kumsal'ın ameliyatının çok başarılı geçtiğini açıklayan Doç.Dr. Murat Kılıç, "Kumsal'ın sağlık durumu çok kötüydü. İlaç tedavilerinden olumlu sonuç alınamayınca nakile karar verildi. Şu an babanın da kızın da sağlık durumu gayet iyi" dedi. 

Bebeklerinin sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşayan baba Erol Çakar, "Bizim için zor günler artık geride kaldı. Önce Allah'ın sonra da doktorlarımızın sayesinde kızım sağlığına kavuştu. Şimdi tek isteğim kızımızla birlikte evimize dönebilmek" diye konuştu. Kızının doğumundan itibaren sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu açıklayan Çakar, "Çok zor günler geçirdik. Bundan sonra umarım her şey yolunda gidecek" diye umutlu konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 14:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?