24
Mayıs
2024
Cuma
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Lösemili çocuklara organik sürpriz

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ORGANİK SÜRPRİZ

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Proje Koordinatörü Nebahat Kılıç ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi Başkanı Gönül Kaya öncülüğünde organik oyuncak projesi ekibi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Çocuk Bölümü’nde yatan hastalara organik sürpriz yaptı.

Lösemili çocukları yattıkları Hastanede ziyaret eden organik oyuncak projesi ekibi ziyarete eli boş gitmedi. Organik oyuncak kursunda bugüne kadar yapılan oyuncaklardan Onkoloji Bölümü’nde yatan çocuklara armağan eden Başkan Sındır ve proje ekibi çocuklarla birlikte pasta kestiler.

Bu bölümde yatan çocukların hassas çocuklar olduğunu belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Organik Oyuncak kursumuzda ilk yarı kursiyerlerimizin yaptıkları oyuncakları çocuklarımız için getirdik. Düşündük ki organik oyuncaklara en çok onların ihtiyacı var. Çocuklarımız hassas ve dışarıda satılan oyuncakların sayısız zararları olabiliyor. Bizde onlar zarar görmeden oyun oynayabilsin diye bu organik oyuncakları onlara hediye etmek istedik” diye konuştu.

Organik oyuncaklar için çok teşekkür eden Ege Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde yatan çocuklar, “Bizi çok sevindirdiniz. Bu oyuncaklarla oynarken ailelerimizin aklı bizde kalmayacak. Bize hiçbir zararı olmayan oyuncaklarla rahat rahat oyunumuzu oynayabileceğiz. Size çok teşekkür ederiz” dediler.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ORGANİK SÜRPRİZ
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ORGANİK SÜRPRİZ
LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ORGANİK SÜRPRİZ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 10:16:03
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?