19
Mayıs
2024
Pazar
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Modifiye tutkunları buluştu

Modifiye tutkunu gençler, Bornova Forum Mağazası Otoparkı'nda biraraya geldi.

www.honda35.com adlı internet sitesine üye olan bu site aracılığıyla tanışan modifiye tutkunu gençler, ilk buluşmasını Bornova Forum Mağazası'nın otoparkında gerçekleştirdi.

Birbirlerine modifiyeli otomobillerini göstererek modifiye konusunda fikir alışverişinde bulunan çok sayıda genç birbirleriyle tanışıp sohbet etme imkanı buluyor. modifiyeli otomobillerin içerisinde en çok ilgiyi kapıları yukarı doğru açılan Honda otomobil gördü.

Buluşma sırasında araç sahipleri modifiyelerini birbirlerine göstererek karşılıklı eleştiri ve önerilerde bulundular. Birbirinden güzel araçların katıldığı buluşma renkli görüntülere sahne oldu.

Siteyi modifiye tutkunlarını biraraya getirip paylaşım ve sosyal aktivite yaratmak amacıyla kurduklarını söyleyen Hasan Esen, Ulaş Toprak ve Burak Kaçan, "Bu ilk buluşmamızdı. Bundan sonra her cuma Bornova Forum Otoparkı'nda buluşacağız. Her gün sayımız giderek artıyor. Şu anda site üyelerimizin sayısı 700'u buldu. İlk başta biz honda otomobillere yönelik bir grup olarak siteyi kurduk. Honda otomobil hayranı olduğumuz için böyle bir site kurduk. Ancak diğer araç sahipleri de bizim grubumuza katılıyor. Modifiyenin otomobillere ayrı bir havakattığına inanıyoruz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 10:39:30
Güncelleme :16 Nisan 2009 Perşembe 10:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan jdmperfect IP: 195.175.50.xxx Tarih : 29.05.2009 07:32:48

tamamıyla fiyasko iyiki bi gazeteye çıkalım dedık verılen bılgılere bak bızle hiç alakası yok honda 35 sadece honda aracları olan kullanıcılara açıktır ve 3 sene gıbı maziisi vardır