22
Mayıs
2024
Çarşamba
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Patlama kurbanı toprağa verildi

İzmir'de dün meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Hatem Kaval, bugün toprağa verildi. 

Özkanlar pazaryerinde dün saat 09.00 sıralarında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Hatem Kaval, bugün Buca Dural Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Hatem Kaval'ın yakınları, katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde gözyaşlarına boğulurken, yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti. Yakınları, Kaval'ın bugün düzenlenen Cumhuriyet Mitingi'ne çocuklarıyla beraber katılmayı planladığını söyledi. 

Hatem Kaval'ın 8 yaşındaki kızı Ecem Kaval'ın yarın yapılması planlanan okuma bayramının da, yaşanan üzücü olay sonrası Ecem'in öğretmeni tarafından iptal ettiği öğrenilirken, Kaval'ın Sebahattin Demir İlköğretim Okulu'nda okuyan çocukları Ünal (13) ve Ecem Kaval'ın (8), babalarının öldüğünden haberlerinin olmadığı belirtildi. 

Bu arada dünkü patlama anında Kaval'ın yanında bulunan ve yaralanan kardeşi Mutlu Kaval, cenaze boyunca tabutun yanından ayrılmadı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 17:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yıldıray çınar IP: 88.242.217.xxx Tarih : 23.05.2007 16:52:47
ÖNCELİKLE KAVAL AİLESİNE BAŞ SAGLIGI DİLİYORUM.BANA GÖRE BU ÜLKEDE İNSANLAR SORUNLU YANİ HERKES İÇİN BUNU KONUŞAMAM TABİKİ AMA GENELDE ÖYLE BU SUİKASTİN FAİLLERİ BENİM İRADİ DÜŞÜNCEM>ŞERİATÇILAR>DİYE ANILAN ŞAHISLARDIR.ÇÜNKÜ BU ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ ORTADAN KALDIRMA GAYRETİ VARDIR ORTADA AMA BİZ BUNA YENİLMEYİZ ATATÜRKÜN BİZE BIRAKTIGI LAİK VE DEMOKRATİK BİR ÜLKEYİ ÇARŞAFLAYAMAYIZ ŞERİATA BIRAKMAMALIYIZ BENDE İZMİRDE YAŞAYAN BİR GENCİM VE 20 YAŞINDAYIM BUGÜN KAVAL AİLESİNE YAPILAN BANADA YAPILMIŞTIR YARIN ÖBÜR GÜN BENİM BAŞIMADA GELEBİLİR NEYSE BU SUİKASTİ YAPANLARI NALETLE KINIYORUM VE ONLARIN BU TEMİZ İNSANLARA YAŞATTIKLARINDAN DOLAYI BİR KERE DAHA NALETLİYORUM NALET OLSUNNNNNNNN.......