31
Mayıs
2024
Cuma
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Polis-halk yakınlaşması semineri

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği, toplumun problemleri altında yatan nedenleri bularak polis ile halk arasında iyi ilişkiyi güçlendirmek, halkın sosyal yaşam kalitesini artırarak suçu oluşmadan yerinde önlemek için bir seminer düzenledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği, Bornova Belediyesi ile işbirliği yaparak Altındağ Toplum Merkezi'nde seminer verdi.

Bornova Belediyesi ve AÇEV'in ortaklaşa düzenlediği okuma yazma kursuna katılanlara yönelik seminere kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Bornova'da ilk olan ve Bornova'nın kenar semtlerinden biri olan merkez mahallesinde başlanan seminerde konuşan Toplum Destekli Büro Amirliğinde görevli polis memurları Barış Demirgüneş, Seyfi Kazım Kara, Adem Kavak ve Baykal Karakaş, "Nerede bu devlet dedirtmeyeceğiz. Devlet olarak vatandaşları hiç yalnız bırakmayacağız. Acısında, sevincinde, iyi günde kötü günde yanında olduğumuzu hissettireceğiz" dediler.

Polisler, "Bu projenin AB twinning projesi kapsamında İspanya Polis Teşkilatı'yla birlikte yürüttüklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 09:59:45
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 10:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?