18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

POMEM'de yeni eğitim dönemi başladı

POLİS ADAYLARI 7 AY SÜRECEK EĞİTİMLERİNE BAŞLADILAR

İzmir Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) 30 Aralık 2009 tarihinde kayıtları başlayan lisans mezunu polis adayı öğrenciler yaklaşık 7 ay sürecek eğitimlerine başladılar.

İzmir Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezinde 30 Aralık 2009 tarihinde kayıtları başlayan lisans mezunu polis adayları on günlük intibak eğitiminin ardından 11 Ocak 2009 tarihinde Okul Müdürü Metin Orakoğlu’nun katıldığı törenle eğitime başladı.

Bornova POMEM kapalı spor salonunda gerçekleştirilen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende konuşan Okul Müdürü Metin Orakoğlu, ideal polis memuruna ulaşmada bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Teşkilatta aile birliğini sağlamanın önemine işaret eden Orakoğlu okuldaki öğrenci sayısının diğer okullara göre az olmasının vermiş olduğu avantajlardan bahsederek, okuldan mezun olan öğrencilerin göreve başladığında gerekli olan donanımların eğitiminin en iyi şekilde verilmiş olacağını söyleyerek; “Artık öğrenciler Polis Teşkilatı olduklarını unutmamalılar. Polis, mesleğine yakışır bir şekilde hareket etmeliler. Disiplin bu teşkilat için en önemli unsurlardan biridir. Vatandaşın güvenini zedelememeliyiz. Özellikle belirtmek istiyorum bu teşkilatta başarmak ve güven sağlamak istiyorsak disiplinli olun ve kendi ayaklarınızın üzerinde durun” şeklinde konuştu.

Bornova POMEM Müdürü Orakoğlu’nun konuşmasının ardından Emniyet Müdürleri, Amirler, Doktor ve Avukatın bulunduğu eğitimciler öğrencilere kendilerini tanıttı.

POLİS ADAYLARI 7 AY SÜRECEK EĞİTİMLERİNE BAŞLADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 11:01:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 11:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?